Extra stof / Tips Tutorials Luisterboek Kennisvragen Proefexamen
WAAROM AANMELDEN & WET OP DE PRIVACY:

Als uitgever van het boek Projectmatig Werken in Beeld stoppen we veel tijd en energie in het zo praktisch en leuk mogelijk maken om de methode van Projectmatig Werken aan te leren.
We hebben dan ook graag enig inzicht in het gebruik van het boek / de website / de tutorials en daarom vragen we om voor enkele delen van de website om een aanmelding. Voor ons is het interessant om te weten wie bij ons 'op bezoek' komen en waar zij geografisch vandaan komen.

PRIVACY:
Met de gegevens (naam / woonplaats en email, we vragen slecht zeer beperkte informatie) gaan wij zeer zorgvuldig om. De gegevens staan NIET in een online database, maar worden offline(!) opgeslagen. De gegevens van de aanmelders worden ook NIET aan derden verstrekt en zijn uitsluitend bedoeld voor het verkrijgen van een beeld bij het gebruik van boek / website / tutorials. Voor uitgever Búbotrain een indicatie voor de belangstelling voor het werk dat we doen.

Heeft u als gebruiker van boek / website / tutorials dan ook ideeën, suggesties of (dat hopen we niet...) klachten? Dan horen we dat dan ook graag: postbus@bubotrain.nl

Aanmelden als lezer
van het boek en/of
gebruiker van deze
website.

Na aanmelding worden
de inlog gegevens
per email toegestuurd.
Naam: 
Woonplaats: 
Email: 
(u ontvangt de inlog gegevens op dit Email adres)
Volgt u een opleiding waarbij het boek
Projectmatig Werken in Beeld wordt gebruikt?
Nee Ja
Opleidings organisatie: 

Alles volledig ingevuld? klik dan op verzenden.
De inlog gegevens ontvangt u binnen 24 uur* per email.
*ivm offline verwerking, om hacken van gegevens te voorkomen.

Voor scholen Voor docenten Boek bestellen Gastcollege & trainingen
Naar de website van de uitgever
Disclaimer